Ali Koç ayrılığı kaldıramadı: Arda Güler’e sitem!

Ali Koç ayrılığı kaldıramadı: Arda Güler’e sitem!
Yayınlama: 05.07.2023
A+
A-

Barcelona ve Real Madrid ile görüşmelere devam eden Arda Güler ayrılma kararını Ali Koç’a iletti. Başkan Ali Koç, “Demek ki imzalar gönüllere atılmıyormuş” diyerek Arda’ya sitemde bulundu.

Oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken genç yetenek Arda Güler’in Fenerbahçe’deki geleceği netleşti. Yetenekli oyuncunun, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmenin ayrıntıları belli oldu.

 

18 yaşındaki genç yıldız, Koç’a ayrılma isteğini bildirdi. Barcelona’ya yakın olan ve Fenerbahçe’de 1 yıl daha oynadıktan sonra gitmesi beklenen Arda’nın, Real Madrid’in kendisi ve ailesini ikna etmesinin ardından Fenerbahçe’de 1 yıl daha kalmama kararı aldığı iddia edildi.

 

“Demek ki imzalar gönüllere atılmıyormuş”

Başkan Ali Koç’un; Arda, ailesi geri adım atmadığını duyunca sinirlendiği ve “Demek ki imzalar gönüllere atılmıyormuş” diyerek kararı kabullendiği bildirildi.

 

Arda Güler’in 2022’deki sözleri akıllara geldi

Fenerbahçe Kulübü, Mart 2022’de genç futbolcularıyla yeni sözleşme imzalamış ve toplu bir imza töreni gerçekleştirmişti.

O törende konuşan Arda Güler, şu ifadeleri kullanmıştı: “Burada sizlerle beraber olmak benim için büyük bir onur ve gurur. İnşallah hepimiz Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet ederiz. İyi başarılar sağlarız. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Muhammed ağabeyin dediği gibi sözleşme bizim için biraz prosedür. Biz zaten Fenerbahçeliyiz, burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Oynadık, oynamaya da devam edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.