Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da gitti! Karagümrük destanı!

Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da gitti! Karagümrük destanı!
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

Vavacars Fatih Karagümrük kupada yarı finalde.

Fatih Karagümrük Galatasaray’ı 2-0 ile kupa dışına itti.

Fenerbahçe’nin Ankaragücü’ne 3-0 yenilerek kupa dışında kalmasından sonra, ezeli rakibi Galatasaray da favori çıktığı maçta hayal kırıklığına uğradı.

Fatih Karagümrük’ün gollerini 6’ncı dakikada Marcao ile 84’üncü dakikada Ryan Mendes kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray, Türkiye Kupası’na veda etti. Fatih Karagümrük tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası’nın yarı finalinde Trabzonspor ile eşleşti.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı ve kupaya veda etti.
Bu sezon Türkiye Kupası’na 5. turdan dahil olan Galatasaray, 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile eşleşti ve sarı-kırmızılılar sahadan 4-1 galip ayrılıp tur atlayan taraf oldu. Aslan son 16 turunda da bir diğer 1. Lig temsilcisi Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale geldi.
Son olarak 2018-2019 sezonunda Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Galatasaray, daha sonraki sezonlarda 4 kez çeyrek finalde, 1 kez 5. turda elendi. Sarı-kırmızılılar bu süreçte 2 kez Alanyaspor’a, 1’er kez de Karagümrük, Başakşehir ve Denizlispor’a kaybetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.