Galatasaray bu transferde baltayı taşa vurdu!

Galatasaray bu transferde baltayı taşa vurdu!
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

Son olarak kadrosuna Wilfried Zaha’yı katan Galatasaray’ın gündeminde bir süredir Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay konuşuluyordu. İddialara göre Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, transferde Galatasaray’a rakip oldu.

Bu sene yaptığı transferlerle takımını güçlendiren sarı – kırmızılılar yeni transferler için çalışmalara devam ediyor. Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay’da bu transfer dedikodularının içerisinde yer alan bir diğer isimlerdendi. Galatasaray’a kötü haber Suudi Arabistan takımı Al-Shabab’dan geldi.

Suudi Arabistan ekibinin Bayer Leverkusen’in kapısını yüksek bir teklifle çalacağı söylenirken, oyuncuya da ciddi bir rakam teklif edilebileceği vurgulandı.

 

Galatasaray’ın Alman ekibine oyuncunun bonservisi için 2 milyon Euro önerdiği de belirtilirken, kısa süre içerisinde transfer konusunda yeni gelişmelerin yaşanabileceği söylendi.

149 maçta, 15 gol ve 30 asist

2019-20 sezonunun başında 32 milyon Euro karşılığında kırmızı siyahlı ekibe transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulübü ile toplamda 149 maça çıkarken, 15 gol ve 30 asistlik performans sergiledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.