Okan Buruk’tan çok beklenilen Mauro İcardi açıklaması!

Okan Buruk’tan çok beklenilen Mauro İcardi açıklaması!
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk Avusturya Kampı’nda GSTV canlı yayınında konuştu. Deneyimli teknik adam herkesin merak ettiği Icardi konusuna konuştu. İcardi’nin, eşinin rahatsızlığı nedeniyle Arjantin’de olduğunu söyleyen Buruk, “Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz” dedi.

Herkesin merakla beklediği Mauro İcardi’nin geleceği ile ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekipte beklenen Mauro Icardi hakkında kulüp televizyonu GS TV’ye önemli açıklama yaptı.

 

“Barış üzerine koyarak devam ediyor”

“Halil ve Angelino hazır olarak geldiler” ifadelerini kullanan Buruk, “Bu akşam oynanacak maçta onları kullanmayı düşünüyoruz. Barış Alper’in performansından memnunum. Geçen sezondan bu yana üstüne koyarak devam ediyor” diye konuştu.

 

Icardi ne zaman gelecek?

“Icardi’de belirli bir noktaya gelinmişti ve artık final yapılması bekleniyordu” diyen Buruk sözlerini şöyle dürdürdü;

“Eşinin sağlık problemi oluşunca şu an Arjantin’de. Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz. Belki bu hafta içerisinde tetkikler sonuçlanınca ne olacağı belli olacaktır. Milot Rashica transferi için isteğimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile düşüncelerimiz arasında fark var. Çözüm olursa, kadroya katmak istiyoruz. 1-2 bölge için çalışmalarımız sürüyor. 25 Temmuz’da ön eleme maçımız var. Ancak transferin daha başı. Pazarda fiyatlar yüksek. Suudi Arabistan durumu var. Türkiye’de yayın gelirleri düştü, eridi. Başkan, yönetim ve Erden Bey muhteşem şekilde çalışıyor. Bütçe oluşturmaya çalışıyorlar. Transfer yapmak kolay değil”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.