Trafikte yol verdi canından oldu! İşte o anlar…

Yayınlama: 20.07.2023
A+
A-

Burak İşler isimli araç sürücüsü trafikte motosiklet sürücüsüne yol verdi. İşler’in kullandığı aracın arkasındaki bir trafik magandası ise “Trafik var neden yol veriyorsun” diyerek kurallara uyan sürücüye saldırdı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda öfkeli sürücü, bıçakla saldırdığı genci ağır şekilde yaraladı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Burak İşler kurtarılamadı.

Burak İşler isimli genç trafikte motosiklet kullanıcısına yol verdi. Arkadaki araçtan kendisine “Trafik var neden yol veriyorsun” sözleri sonrasında ikili arasında başlayan yol verme tartışması kısa sürede kavgaya döndü. Kenan K. isimli şahıs İşler’i bıçakladı. Ağır şekilde yaralanan genç, olay yerinden uzaklaşamadan kanlar içinde yere yığıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polislere ihbar etti. Sağlık ekipleri yaralı genci olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırsa da tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.

O anlar kameralara yansıdı

Genç sürücüsün koşarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı ve ardından kanlar içerisinde yere yığıldığı anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.