Emekliye müjde! Beklenen açıklama geldi…

Emekliye müjde! Beklenen açıklama geldi…
Yayınlama: 05.07.2023
A+
A-

Katıldığı canlı yayında İşçi ve memur emeklileriyle alakalı konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, emeklilerle ilgili verdikleri sözleri tutacaklarını dile getirdi.

Memur maaşlarına yapılacak zam oranlarından sonra gözler emekli aylıklarına yönelik yapılacak düzenlemelere çevrildi. Emeklilerin içini rahatlatan açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan geldi. Hamza Dağ emeklilerle ilgili, “Teklifte emeklilerin olmaması olmayacak demek değil. Verdiğimiz sözler yerine gelecek” ifadelerini kullandı.

 

“Emeklileri enflasyon karşısında ezdirmemek görevimiz”

Hamza Dağ yaptığı açıklamalarda işçi ve memur emeklilerine verdikleri sözde duracaklarını ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“İşçi ve memur emeklileri ile ilgili artış olmayacağı anlamına gelmiyor. Seçimde vermiş olduğumuz bir söz vardı. Enflasyon oranı bu şekilde olduğu için seyyanen zam kanun teklifine yansıdı. Süreç bunlar. Eldeki imkanlara göre emeklilere, sabit gelirleri enflasyon karşısında ezdirmemek görevimiz. Teklifte emeklilerin olmaması olmayacak demek değil.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.