Batmanlılar Filistin için ayakta!

Batmanlılar Filistin için ayakta!
Yayınlama: 20.10.2023
A+
A-

İsrail’in Gazze şeridindeki hastaneye düzenlediği saldırıda yüzlerce kişinin hayatını kaybetmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Türkiye’de Müslümanlar İsrail’in sınırları aşan zulmüne karşı ayağa kalktı.

Batman’da binlerce vatandaş siyonist İsrail’i lanetlemek üzere meydanlara çıktı.

Batmanlılar Turgut Özal Bulvarı’ndan başlayarak Gülistan Caddesi’ne kadar yürüdü.

Protesto gösterisinde konuşan Memur-Sen Batman İl Başkanı Başkanı Şehmus Önlü şunları söyledi:

Bütün dünya Siyonist İsrail’in hukuk tanımaz ve had bilmez zulmüne karşı sessiz kalıyor. Bu sessizlik artık katil İsrail’e ikrar mahiyetinde bir desteğe dönüşüyor ve gün geçtikçe zulmünün şiddetini arttırmasına neden oluyor. Filistin’e, İslam coğrafyasının tam kalbine bir hançer gibi saplanan İsrail bölgede yaşanan kaosun, terör olaylarının, iç savaşların ve işgallerin yegane sebebidir. Amerika’nın başını çektiği İsrail destekçisi Batılı ülkeler bu vahşet karşısında da at gözlüklerini takmış, Siyonistleri kınamaktan imtina etmiş, saldırının faili hakkında saptırıcı açıklamalar yapmıştır.

Üstelik Amerika, soykırımda kullanılan silahları İsrail’e göndermeye devam edeceklerini utanmazca beyan etmiştir. Buradan açık ve net söylüyoruz. Bu soykırımın ortağı Akdeniz’e gemilerini gönderen Amerika’dır, İngiltere’dir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde katliama arka çıkan, ülkesinde Filistin’e destek eylemlerini yasaklayan Fransa’dır. Hala İsrail’in kendini savunma hakkı vardır diyen Almanya’dır. Terörist İsrail’e destek açıklaması yapan bütün Avrupa ülkeleridir. Soykırımcı İsrail’e sessiz kalan ve harekete geçmeyen İslam ülkeleridir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.