Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memur ve emekli maaşı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memur ve emekli maaşı açıklaması!
Yayınlama: 24.07.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

Türkiye temel ekonomik hedeflerine bağlılığını devam ettiriyor. Türkiye’yi istihdam ve üretim hedefleriyle büyütmeye devam edeceğiz. Zamana göre kullandığımız araçlar değişse de hedefimizden asla şaşmayacağız. Ülkemizin her meselesini 21 yılda nasıl güvenle çözmüşsek bugünkü sıkıntılarında üstesinden geleceğiz.

Her tedbiri alacağız ve ortaya çıkan zenginliği milletimizin her ferdine yayacağız. Ülkemizin ve milletimizin hiçbir kazanımından en küçük geri gidişe müsaade etmeyeceğiz. İstikrar, güven, sürdürülebilirlik ekseninde yolumuza devam edeceğiz. Milyarlarca, on milyarlarca dolarlık yatırım sözü alıyoruz. Bunların ağırlıklı kısmını, varlık satışı değil, istihdama ve üretime dönük projeler oluşturuyor.

Mağduriyetin kalıcı olmasına rıza gösteremeyiz!

Kamu işçisini ve memuru nasıl ortada bırakmadıysak, çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz. (Deprem bölgesinin ayağa kaldırılması) Vergi artışlarından elde edeceğimiz geliri, başka yerlere aktarmayı vicdani olarak kabul edemeyiz.

Piyasayı yukarı çekmek sonu olmayan bir kısır döngünün içine girmek demektir. Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz.

Fiyat manipülasyonunun önüne geçeceğiz!

Ticaret Bakanlığımız fiyat manipülasyonunun önüne geçmek için gerekli adımları atıyor. Haksız kazanç sağlamaya çalışanların üzerine kararlılıkla gideceğiz. Konut fiyatları, kiralarla ilgili ilave adımlara dair değerlendirmelerimiz sürüyor. Haksız kazanç peşinde koşan fırsatçıların üzerine kararlılıkla gideceğiz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.