Fatih Erbakan’dan İktidara ‘Kürecik Üssü’ Yanıtı!

Fatih Erbakan’dan İktidara ‘Kürecik Üssü’ Yanıtı!
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kürecik Radar Üssü’nün İsrail’e bilgi akışı sağladığını inkar eden iktidar ve yandaşlarına sosyal medya hesabından cevap verdi. Yeni Şafak gazetesinin haberini paylaşan Erbakan, “Malum çevrelere kendi gazetelerinin ifadeleriyle cevap vermiş olalım” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin gündeme getirdiği ‘Kürecik Radar Üssü’nün siyonist işgalci İsrail’e Amerika üzerinden bilgi akışı sağladığı’ konusu gündemdeki yerini koruyor. Ancak iktidar, kendilerine yakın gazete ve televizyonların daha önce yaptığı yayınları görmezden gelerek Kürecik’in İsrail’e desteğini reddetmeye devam ediyor.

Erbakan, iktidara iktidar yandaşlarının haberleriyle cevap verdi!
Daha önce Yeniden Refah Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından iktidara yakın A Haber’in Kürecik Radar Üssü ile ilgili haberi paylaşılarak iktidara cevap verilmişti. Son olarak da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Malum çevrelere kendi gazetelerinin ifadeleriyle cevap vermiş olalım” ifadelerini kullanarak, Yeni Şafak gazetesinin “KÜRECİK KATİLE KAPATILSIN. İsrail’in Filistin’deki katliamlarına karşı atılabilecek adımlardan biri de Kürecik Üssü. Türkiye projeyi onayladığında sadece NATO kullanımını şart koşmasına rağmen, buradaki bilgiler İsrail’e aktarılıyor. İsrail’i muhtemel balistik füze saldırısından koruyan en önemli üs konumundaki Kürecik’in durumu tartışılıyor” şeklindeki haberini paylaştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.