‘Hıfzıssıhha’ dendi, sıhhatin muhafazası konuşuldu!

‘Hıfzıssıhha’ dendi, sıhhatin muhafazası konuşuldu!
Yayınlama: 01.10.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yurtdışı Vatandaşlar Başkanlığı tarafından organize edilen Hıfzıssıhha programı, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Milli Nizam

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen ve moderatörlüğü Ankara İl Yurtdışı Vatandaşlar Başkanı Bilal Kaya’nın yaptığı programa; GETAT Hekimi Dr. Hamit Ulçay, Acil Tıp Uzmanı Dr. Ahmet Kubacık ve Araştırmacı Yazar Mehmet Ruhi Gökmoğol konuşmacı olarak katıldılar.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu’nun da katıldığı programda katılımcılar, küresel güçler tarafından tertip edilen her türlü konuya dair derinlemesine bilgilendirildiler.

Dr. Hamit Ulçay, bağırsak sağlığının vücut sağlığının en başı olduğunu yinelediği konuşmasında, “Allah rızası için, su için! Diyabet ve tansiyon, çözümü olan hastalıklardır. Cilt hastalıkları, karaciğer hastalıkları ve hatta depresyonun temelinde dahi bağırsak rahatsızlığı vardır.” dedi.

‘Çocuklarımızı oksijenden mahrum bıraktılar’

Covid döneminde aktif olarak Acil Tıp doktorluğu yapan Dr. Ahmet Kubacık, “Sağlık Bakanlığı’nı, mRNA kaynaklı hastalıkların oluşup oluşmadığı hususunda detaylı inceleme yapmaya ve sonuçları kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz. Covid sebebiyle ölen çocuk yok; ama çocuklarımızı maske zorunluluğu ile oksijenden mahrum bıraktılar. Çiftçilere sertifikalı tohum zorunluluğu getirildi ve bu sayede zehri önce köye, köylerden de şehre yaydılar.” dedi.

‘Feminizmin zararını Atatürk söylüyor’

Feminizm karşıtı söylemleri ile tanınan Araştırmacı Yazar Mehmet Ruhi Gökmoğol, “Atatürk, feminizmi terör ile denk tutmuş ve feminizm ile alakalı derneklerin kapatılmasını söylemiştir. Feminizmin zararını ben söylemiyorum, Atatürk söylüyor. Aile kavramı ve aile reisliği, medeni kanun eliyle yok ediliyor “ ifadelerini kullandı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz gerçekleştirdi ve “Bilim ve ilim, ahlak ve maneviyat temeline oturdukça mânâ kazanır.” mesajı verdi.

Programın kapanış konuşmasını ise Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel gerçekleştirirken, şunları söyledi: “Keşke daha büyük salonlarda çok daha büyük kalabalıklara bu bilgileri ulaştırsaydık. Yanlış bilinen gerçekleri her bir kişinin duyması büyük fayda sağlardı. Tüm katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür ediyorum” 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.