Kadın kıyafetleri ile film gibi banka soygunu!

Kadın kıyafetleri ile film gibi banka soygunu!
Yayınlama: 20.07.2023
A+
A-

Annesinin kıyafetlerini giyerek banka soygunu yapan şahıs gasp ettiği paraları kaçırırken yakalandı. Filmleri aratmayan soygunu güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

Olay, dün öğle saatlerinde Bahçelievler’de bulunan bir bankada meydana geldi. Yüzünde tıbbı maske ve üzerinde kadın kıyafetleri bulunan soyguncu bankaya girdikten sonra sıra aldı. Bankada bulunan güvenlik görevlisi şahısın tuhaf hareketlerinden şüphelenerek yanına gitti. Hırsız, güvenlik görevlisinin yanına yaklaşmasının ardından belinden çıkartarak görevlilere doğrulttu. Şahıs daha sonra vezneye giderek elindeki poşeti görevliye uzattı ve paraları içine koymasını istedi. Görevli paraları poşete doldurup şüpheliye verdi.

Eli silahlı soyguncu, poşetteki 170 bin TL’yi alarak bankadan kaçtı. Banka çalışanları olay yerine hemen polis ekiplerini çağırdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Soyguncu kıskıvrak yakalandı

Olay yeri ve şüphelinin kaçış güzergahındaki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından hırsız kıskıvrak yakalandı. Hırsız çaldığı paralar ve soygunda kullandığı silahla yakalandı. Şahsın annesinin kıyafetlerini giyerek soygun yapmak istediği belirlendi.

 

Film gibi soygun saniye saniye kaydedildi

Kadın kıyafetli hırsızın soygun anlarındaki davranışlarını bankanın güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.