Kutay ve Ergin hakkında rekor başvuru! Tam bin 680 kişi suç duyurusunda bulundu

Kutay ve Ergin hakkında rekor başvuru! Tam bin 680 kişi suç duyurusunda bulundu
Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

Müdafa-i İslam Hareketi üyesi kalabalık grup, Çağlayan Adalet Sarayı’na giderek, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e (sav) hakaret eden YTÜ Öğretim Üyesi ve Birgün Gazetesi Yazarı Uğur Kutay ile hafızlık eğitimi alan talebelere hakaret eden Yeniçağ Gazetesi Haber Müdürü Fatih Ergin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Milli Nizam

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Birgün yazarı Uğur Kutay’ın Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e (sav) yönelik çirkin sözleri ile Yeniçağ Gazetesi Haber Müdürü Fatih Ergin’in hafızlık eğitimi alan talebelere yönelik hakaretine tepkiler dinmiyor.

Müdafa-i İslam Hareketi üyesi bin 680 kişinin imzası ile, Kutay ve Ergin hakkında Çağlayan Adalet Sarayı’nda suç duyurusunda bulunuldu.

“Rabbim razı olsun”

Suç duyurusunun ardından adliye önünde açıklama yapan Müdafa-i İslam Hareketi Başkanı Erdem Özveren, dilekçeye imza desteği verenlere teşekkür etti.

“Çağlayan Adliyesinde Efendimize (sav) hakaretlerde bulunan Uğur Kutay isimli ahlaksız ve Kur’ân muhafızı hafızlarımıza hakaret eden Fatih Ergin için suç duyurusunda bulunduk. Suç duyurusuna imza veren hanım ve erkek kardeşlerimizden Rabbim razı olsun.”

Kutay ve Ergin için hazırlanan dilekçe şu şekilde:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.