Yeniden Refah: ‘Türkiye’nin İsrail ile tüm ticari ilişkilerini durdurmasını memnuniyetle karşılıyoruz’

Yeniden Refah: ‘Türkiye’nin İsrail ile tüm ticari ilişkilerini durdurmasını memnuniyetle karşılıyoruz’
Yayınlama: 03.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada, “Geç de olsa Türkiye’nin, İsrail ile ihracat ve ithalat işlemlerinin tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmasını memnuniyetle karşılıyor, kalıcı hale gelmesini temenni ediyoruz.” denildi.

Yeniden Refah Partisi, Ticaret Bakanlığı’nın işgalci İsrail ile tüm ticari ilişkilerini durdurmasına ilişkin açıklama yaptı.

‘İsrail ile ticari faaliyetlerin durdurması gerektiğini defaatle ifade ettik’
İsrail ile tüm ticari ilişkilerin durdurulmasını memnuyetle karşılandığını ve kalıcı olması gerektiğinin ifade edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yeniden Refah Partisi olarak Siyonist İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği soykırım sonrası Türkiye’nin bu ülkeyle her türlü ticari faaliyeti durdurması gerektiğini defaatle ifade ettik. Ticaret Bakanlığımız tarafından açıklanan kısıtlama kararı sonrası da bunun yeterli olmayacağı, her türlü ithalat ve ihracatın tamamıyla durdurulması gerektiği hususu başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan olmak üzere partimizin tüm mercileri tarafından dile getirilmiştir. Geç de olsa Türkiye’nin, İsrail ile ihracat ve ithalat işlemlerinin tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmasını memnuniyetle karşılıyor, kalıcı hale gelmesini temenni ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.