Milli Görüş lideri Fatih Erbakan: ‘Milletimiz, Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacak!’

Milli Görüş lideri Fatih Erbakan: ‘Milletimiz, Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacak!’
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, teşekkür ziyaretleri kapsamında gittiği Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesinde açıklamalarda bulundu. Erbakan, “Belediye başkanlarımıza başarılar muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyorum. İnşallah Milli Görüş belediyeciliği ile milletimizi yeniden kavuşturacaklar” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrası Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Milli görüş belediyeciliği ile milletimizi yeniden kavuşturacaklar’
Erbakan, Eleşkirt ziyaretine ilişkin, “Genel merkezden heyetimizle birlikte Eleşkirt’te, Ağrı’da ve Erzurum’un ilçe ve beldelerinde teşekkür ve tebrik ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hamur ilçemize, Yücekapı beldemize gittik. Şimdi Eleşkirt’teyiz buradan da Yayladüzü beldemize geçtikten sonra Erzurum’da kazanmış olduğumuz ilçe ve beldelerde ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerimiz hem milletimize teveccühünden dolayı bir teşekkür ziyareti hem de belediye başkanlarımıza bir tebrik ziyareti olarak bu ziyaretlerimizi bu maksatla gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanlarımıza başarılar muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyorum. İnşallah milli görüş belediyeciliği ile milletimizi yeniden kavuşturacaklar” ifadelerini kullandı.

‘En hayırlı hizmetleri gerçekleştireceğiz’
1994 yılında Necmettin Erbakan’ın Eleşkirt ziyaretinin hatırlatılması üzerine, Fatih Erbakan, “Bu bölge yıllardan beridir milli görüşe destek veren, sahip çıkan Rahmetli Erbakan hocamız döneminden beri milli görüşü ve Erbakan hocamızı bağrına basan bir bölge bugün de aynı şekilde bizim yeniden Refah Partisini kurduğumuz günden beri bizlere teveccühünü ilgisini eksik etmeyen bir ilçe. Bizde bu bölgeye daha da çok ilgi göstererek daha da ziyaretlerimizi sıklaştırarak aynı Erbakan hocamız gibi bu bölge insanı ile kucaklaşmaya hemhal olmaya devam edeceğiz. Öncelikle almış olduğumuz belediyelerimiz hizmet için önemli. O belediyeler aracılığı ile bu bölge insanına sevgimizi muhabbetimizi yapacağımız hizmetlerle inşallah ortaya koyacağız. Arkasından da inşallah milli görüş iktidarıyla en hayırlı hizmetleri bu bölge insanına gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.