Ak Partili belediye başkanları Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu

Ak Partili belediye başkanları Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar devam ediyor. Samsun Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. Şanlıurfa Eyyübiye’de geçmiş dönemde AK Parti’den belediye başkanlığı yapan Mehmet Ekinci de Yeniden Refah Partisi’nin Eyyübiye Belediye Başkan adayı.

ONLAR DA YENİDEN REFAH DEDİ

Şanlıurfa, Bursa, Elazığ ve Yozgat illerinde daha önce AK Parti’den belediye başkanlığı yapmış isimlerin Yeniden Refah Partisi’ne katılımları devam ediyor.

AK Partili Samsun Ladik ve Bursa Kestel Belediye Başkanları, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. AK Partili eski Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildi.  Ekinci ve Tanır’a rozetlerini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan taktı.

BABA OCAĞINA HOŞ GELDİNİZ

Partinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“Samsun Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Ladik Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz, AK Parti’den ayrılarak Yeniden Refah Partimize katıldılar. Başkanlarımıza rozetlerini Samsun İl Başkanımız İbrahim Yaşar ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Adem Güney taktı. Başkanlarımıza baba ocağına hoşgeldiniz diyor, hayırlı olmasını diliyoruz”

YENİDEN REFAH PARTİSİ ANKARA VE İSTANBUL ADAYLARI AÇIKLANACAK

Yeniden Refah Partisi’nin 10 Şubat Cumartesi Ankara Atatürk Spor Salonu’ndan yapacağı aday tanıtım toplantısında Ankara ve İstanbul adaylarını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.