Devlet Bahçeli: Seyyanen zam emeklilere de uygulanmalı

Devlet Bahçeli: Seyyanen zam emeklilere de uygulanmalı
Yayınlama: 11.07.2023
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Bahçeli, “Bizim isteğimiz; memurlara uygulanan  8 bin 77 TL’lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasıdır” dedi.

Milyonlarca memur emeklisinin merakla beklediği emekli zammı açıklanmıştı. Ekonomi ve enflasyonun son durumu yapılan zamların yeterli olup olmadığı konusundan tartışmalara yol açarken Devlet Bahçeli’den emekli maaşlarına yönelik yeni teklif geldi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“MHP olarak, TBMM’de görüşülecek kanun tekliflerini tereddütsüz destekleyeceğimizi; vatanımızın ve milletimizin başta deprem olmak üzere farklı sebeplerden kaynaklanan akut ihtiyaçlarının karşılanması için yapıcı ve müspet irademizi göstereceğimizi huzurlarınızda açıklamak istiyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak milletimizin sesine ses, özlemlerine nefes, hedeflerine de beden olmaya her zaman varız ve hazırız. Yeri ve zamanı gelince dost için ölmesini, düşman için dirilmesini biliriz.

Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Kur ve faizdeki oynaklıklar gündemdeki ağırlığını inşallah kaybedecektir.

 

Emekli maaşı zammı teklifi

Emeklilerimizi yapılan yüzde 25 maaş zammı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 binlik artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına da yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir.

CHP’de çarşı karışmış, İYİ Parti’de sular ısınmış. Bizi ne ilgilendirir? Yüzde bir alamayan partiler TBMM’de grup kurmuş. Bizimle ne alakası var? Biz, millete bakarız. Biz, devlete bakarız.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.