Cumhurbaşkanı yerel seçim çalışmaları için düğmeye bastı!

Cumhurbaşkanı yerel seçim çalışmaları için düğmeye bastı!
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin seçimlerdeki stratejilerine yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İl il sandık sandık inceliyoruz!” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Yerel seçimlerde hangi ilden ne kadar oy aldıklarını bildiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptıkları çalışmalarla birlikte il il yeni seçim stratejilerini belirleyeceklerini ifade etti.

 

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Bize inananların umutlarını boşa çıkarmayacağız”

“14 Mayıs’ta toplam 323 milletvekilli ile ittifakımızı sandıktan birinci çıkaran milletimiz, cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 52.18 oranıyla gelecek beş sene boyunca bize verdi. Seçimlerin sadece partimiz için değil, Türkiye için çok aydınlık günlere vesile olacağına inanıyorum. Bize güvenen, bize inanan milyonların umutlarını boşa çıkarmayacağız. Güçlü desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza kalpten teşekkür ediyorum.”

 

Teşekkür ziyaretleri başlıyor

“Ziyaretlerimize bu hafta sonu bismillah diyoruz. Teşekkür ziyaretlerimize bu hafta sonu başlıyoruz. Önce Bayburt ardından Gümüşhane’ye gideceğiz. Sadece bu illerimize değil tüm Türkiye’ye millet borcumuzu daha fazla eser üreterek ifaa edeceğiz. “

 

“Türkiye çok kritik bir seçim yaşadı”

Sadece 14 arayla iki seçim kazanmakla kalmadık, Türk demokrasisinin namusunu ve şerefini de biz kurtardık. Türkiye çok kritik bir seçim yaşadı. Küresel şer şebekeleriyle, tetikçi basın yayın kuruluşları ve provokatörlerle mücadele ettik. Türkiye, bu seçim sonuçlarıyla istikrara, güvene, özgürlüğe, kalkınmaya ne kadar değer verdiğini bir kez daha ortaya koydu.”

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.