Kılıçdaroğlu yenilgiye doymuyor: Gelsinler şimdi seçim yapsınlar!

Kılıçdaroğlu yenilgiye doymuyor: Gelsinler şimdi seçim yapsınlar!
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk’ten Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı. Seçimleri defalarca kaybetmesine rağmen yenilgili bir türlü kabullenemeyen Kılıçdaroğlu, “Gelsinler şimdi sandığı koysunlar, seçim yapsınlar, boyunun ölçüsünü alsınlar. Neden yapmıyorlar?” ifadelerini kullandı

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde Mehmet Akif Ersoy ile Habertürk yayınına katıldı. Seçimleri defalarca kaybetmesine rağmen yenilgiyi bir türlü hazmedemeyen Kılıçdaroğlu seçimin tekrardan yapılmasını talep etti. Hükümete boyunun ölçüsünü göstereceğini iddia eden ana muhalafet liderinin parti içerisindeki krizleri nasıl çözeceği ise hala bilinmiyor.

 

Kılıçdaroğlu kırsal kesimi hedef aldı!

Öte yandan seçimlerde oy kullanan milyonlarca vatandaşı küçümseyerek söylediği sözler ise görenleri hayrete düşürdü. Ülkenin kırsal kesimindeki vatandaşların sadece TRT izlediğini ve diğer kanalları yetersizliklerinden dolayı izleyemediğini iddia eden Kılıçdaroğlu, vatandaşlar tarafından tepkilere sebep oldu.

Köylü vatandaşları küçümsediği açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı: “Kırsal kesimde en çok izlenen televizyon kanalı TRT. Başka kanal izleyemiyor, çekmiyor çünkü.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.