Temel Karamollaoğlu hala ‘6’lı masa’ diyor!

Temel Karamollaoğlu hala ‘6’lı masa’ diyor!
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-

CHP listesinden seçime girip, 11 milletvekili çıkarak Saadet Partisi’nden 6’lı masaya ilişkin açıklama geldi.

Milli Nizam

Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın mirası Saadet Partisi’ni tarihinde ilk defa farklı bir partinin listesinden seçime sokan Temel Karamollaoğlu, “Altılı masada bulunan siyasi partiler olarak dirsek temasımızı devam ettiririz. Mahalli seçimlerde anlaşmalar yapılabilir” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu KRT TV’ canlı yayınında konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Bundan sonra size hayatta başarılar’ sözleri sorulan Karamollaoğlu, “Ben sayın Akşener’in cümlelerini yorumlama yetkisine sahip değilim. Sayın Akşener’i kongreden sonra da aradım. Tebrik ettim… Şunu bilelim, ittifak dönemi bitti. İttifak, iktidara gelip, bugünkü sistemi değiştirmek için yapılmıştı. Biz, altı sene önce de ittifak yaptık. Ne için? Referandumda millet bu yeni sisteme hayır desin diye…” ifadelerini kullandı.

‘Münasebetlerimizi devam ettirme gayreti içinde olmalıyız’

Yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağı da sorulan Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

Dokuz ay sonra yerel seçimler var. Mahalli seçimlerde ittifak olmaz. Mahalli seçimlerde anlaşmalar yapılabilir. Geçmiş seferde yapıldığı gibi şimdi de yapılabilir. O halde bizim şu anda ittifak değil, birbirimizle olan münasebetlerimizi medeni bir şekilde devam ettirme gayreti içinde olmamız icap eder. Ülkeye barışı, huzuru getirecek olan da bu anlayıştır diye düşünüyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.