Yeniden Refah Uzman Çavuşların mağduriyetini TBMM’ye taşıyor!

Yeniden Refah Uzman Çavuşların mağduriyetini TBMM’ye taşıyor!
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri Mehmet Aşıla, Doğan Bekin ve İçişleri ve Kamu Politikaları Başkanı Mustafa Kazım Alpay, Uzman Çavuşlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici ve heyeti ile TBMM’de bir araya geldi.

Uzman Çavuşlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici ve beraberinde ki heyet Yeniden Refah Partisi ile TBMM’de bir görüştü. Görüşmelere Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’da telefon bağlantısı ile katıldı. Heyet Uzman Çavuşların mesleki mağduriyetlerinin giderilmesi adına çalışmalar yürüten Yeniden Refah Partisine teşekkür ederek mağduriyetlerin meclise taşınmasını istedi.

 

Meclise kanun teklifi sunulacak

Yeniden Refah Partisi’nden de konuya yönelik açıklama geldi. Yeniden Refah Partisi milletvekillerinin, 926. Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununa, Uzman Çavuşların da dahil edilmesine yönelik kanun teklifini meclise sunacakları belirtildi.

 

‘Gayretlerimiz devam ediyor‘

İçişleri ve Kamu Politikaları Başkanı Mustafa Kazım Alpay, Uzman Çavuşların mağduriyetlerini çözmek için yoğun bir hazırlık sürecinde olduklarını ifade ederken,“ Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın talimatları ile çalışmalarımıza başladık. TBMM genel kurul çalışmaları yeniden başlayana kadar Uzman Çavuşlar Federasyonu ile dirsek temasında olacağız ve kanun teklifini hazır hale getireceğiz. Ardından milletvekillerimiz TBMM’ye uzman çavuşlarımızın 926. Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununa dahil edilmesine yönelik kanun teklifimizi sunacaklar. Seçimden önce söz verdiğimiz üzere toplumsal beklentileri ve kamusal mağduriyetleri çözmek üzere gayretlerimiz devam ediyor. Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda Diğer mağduriyetlere ilişkinde çözüme yönelik adımları ivedilikle atmaya başladık. İnşallah tüm bu problemlerin ortadan kalkmasına vesile olacağız “ dedi.

 

Uzman Çavuşlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Yeniden Refah Partisi yetkililerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.