Yeniden Refah’tan ‘ittifak’ açıklaması

Yeniden Refah’tan ‘ittifak’ açıklaması
Yayınlama: 12.01.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nden yapılan açıklamada, “Yetkili kurullarımızın ortak kararı ve bizzat Genel Başkanımızın ifadeleri dışındaki kişisel görüşlerin ve ifadelerin partimiz açısından bağlayıcılığı yoktur.” denildi.

Yeniden Refah Partisi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal’ın dün akşam bir TV kanalında yaptığı açıklamalara yönelik olarak Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın, yerel seçim ittifaklarına ilişkin görüşlerini ilerleyen günlerde açıklayacağı, bunun dışındaki kişisel görüş ve ifadelerin parti açısından bağlayıcılığı olmadığı bildirildi.

‘Kişisel görüş ve ifadelerin partimiz açısından bağlayıcılığı yoktur’

Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Yeniden Refah Partimizin yerel seçim ittifaklarına ilişkin görüşü ve duruşu önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Öncesinde yapılan açıklamalar kişisel görüş bildiriminden ibarettir. Yetkili kurullarımızın ortak kararı ve bizzat Genel Başkan’ımızın ifadeleri dışındaki kişisel görüşlerin ve ifadelerin partimiz açısından bağlayıcılığı yoktur.”

Doğan Aydal’ın istifası ve Külliye haberleri yalanlandı

Öte yandan partinin basın grubunda yapılan açıklamada ise Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal’ın istifasının istendiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Başkan Fatih Erbakan’ı 15 Ocak Pazartesi günü Külliye’ye davet ettiğine ilişkin haberler yalanlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.