Fenerbahçe’de terapi!

Fenerbahçe’de terapi!
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Ankaragücü’ne 3-0 yenilerek kupaya veda edince, takımda moraller bozuldu. Teknik Direktör İsmail Kartal, takamın bu durumdan çok olumsuz etkilenmesinin önüne geçmek için “terapi” seansları düzenliyor

Takımdaki olumsuz havayı dağıtmak ve futbolcuların tamamen lige konsantre olmasını sağlamak için uğraşan Teknik Heyet, futbolculara sürekli olarak, “Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Konfederasyon Kupası’ndaki 6-1’lik yenilgi bizi nasıl kendimize getirdiyse de, Ankaragücü karşısında alınan şok mağlubiyetten de ders alarak yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” mesajını veriyor.

Cumartesi günü Trendyol Süper Lig’de Hatayspor ile kozlarını paylaşacak Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki Perşembe ise Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’ye konuk olacak. Hatay maçı öncesi gerçekleşecek toplantıda Yönetim, İsmail Kartal ve takımın liderleri söz alacak.

REKORLAR KIRAN KADROYA DÖNÜŞ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyet rekoru kıran ilk 11’e geri dönecek.

Afrika Kupası’ndan dönen Osayi-Samuel ve Ferdi Kadıoğlu’nu bölgelerine çekecek olan İsmail Kartal, Rade Krunic’i ilk 11’den silecek… Deneyimli hoca; Fred, İsmail Yüksek ve Syzmanski üçlüsüyle takımın merkezdeki kalitesinin yükseleceğini düşünüyor.  

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.