Zaha’nın eşinden Fenerbahçe taraftarına mesaj!

Zaha’nın eşinden Fenerbahçe taraftarına mesaj!
Yayınlama: 20.07.2023
A+
A-

Fenerbahçe’nin transfer radarında bulunan Wilfred Zaha’ya sosyal medyada binlerce mesaj yağıyor. Zaha’nın eşi Paige Zaha sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak taraftarlara, “Mesaj atmazsanız harika olur” dedi.

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Wilfried Zaha’nın hangi takıma imza atacağı konusunda vereceği karar merakla bekleniyor. Yıldız futbolcuya ilginin yoğun olması sebebiyle her dakika mesaj yağmuruna tutuluyor. Zaha’nın eşi ise bu duruma sitemde bulunarak Fenerbahçeli taraftarlara sosyal medya hesabından sitemde bulundu.

 

“Mesaj atmazsanız harika olur”

Paige Zaha, sosyal medyadan kendisine ve ailesine gelen transfer mesajlarından bunaldıklarını ifade ederek “Wilf ve bana desteğiniz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlarıma ve aileme mesaj atmayı bırakırsanız harika olur. Çünkü biraz bunaltıcı olabiliyor.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

Paıge Zaha İngiltere’de kalmak istiyor

Zaha’ya eşi Paıge Zaha’nın İngiltere’de kalmasını istediği iddia edilmişti. Fildişi Sahilli futbolcu ise henüz kararını vermiş değil. Cyrstal Palace ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Wilfried Zaha’nın bonservisi elinde bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.