Erdoğan ücretli öğretmenlere müjde verdi

Erdoğan ücretli öğretmenlere müjde verdi
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 artışa gitme kararı aldık. Bu sayede 2023 yılında aylık ücretlerini yüzde 91 oranında artırmış olacağız” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelerle konuşmasına başladı:

“Bu seneki programımızı tüm il ve ilçe müdürlerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin 80 vilayetinden İstanbul’a teşrif eden kıymetli kardeşlerimle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın, özellikle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Ücretli öğretmenlere zam yapılacak

Erdoğan konuşmasında; Bakanlığımızın sorumluluğundaki resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görev alan ve usta öğreticilerimizi de içeren önemli bir adım atmaktayız. Bu değerli meslektaşlarımızın saatlik ek ders ücretlerinde yaklaşık olarak yüzde 25 oranında bir artış sağlayarak, aylık gelirlerinde 2023 yılı itibariyle yüzde 91 oranında bir artışı müjdelemek istiyoruz.” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.