Taksi tarifeleri değişti uzun kuyruklar oluştu!

Taksi tarifeleri değişti uzun kuyruklar oluştu!
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

Başkent Ankara’da taksi ücretlerine zam gelmesinin ardından, taksiciler taksimetrelerini güncellemek için uzun kuyruklar oluşturdu. Yeni tarife bugünden itibaren hayata geçirilecek.

Akaryakıta gelen zamların ardından Ankara’da taksi ücretlerinde yeni düzenleme geldi. Yeni fiyatlara göre indi bindi 50 lira, açılış ücreti 18 lira ve kilometre ücreti 15 lira oldu.

Ankara’da görev yapan binlerce taksici ise taksimetrelerini güncellemek için Yenimahalle’de bulunan taksimetre güncelleme merkezinde yaklaşık 2 kilometrelik uzun bir kuyruk oluşturdu.

 

“50 lira artık 5 lira gibi oldu”

Uzun yıllardır Ankara’da taksicilik yapan Mehmet Özhan, taksi kullanan yolcuların yeni durumu anlayışla karşıladığını ifade ederken şunları söyledi:

“Yolcular diğer illere istinaden Ankara’da taksi ücretlerinin uygun olduğunu söylüyorlar. Biz de hak ettiğimiz zammı aldık. Hepimize hayırlı olsun. Bir kişinin aldığı yemek bile 50 liradan daha pahalı. 50 lira artık 5 lira gibi oldu. Yolcularımıza da taksi ücretleri normal geliyor ve anlayışla karşılıyorlar”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.