CHP’de kılıçlar çekildi! ‘İspat edemezsen namussuzsun’

CHP’de kılıçlar çekildi! ‘İspat edemezsen namussuzsun’
Yayınlama: 08.07.2023
A+
A-

CHP’de kazan kaynamaya devam ediyor son olarak “Değişim ve Adalet” yürüyüşüne çıkan Tanju Özcan’dan kendisini eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a çok sert cevaplar geldi.

Millet İttifakı’nın seçimlerde aldığı ağır yenilgi parti ortaklarında ve özellikle CHP’de büyük krizlere yol açtı.

Seçimlerde defalarca yenilgi almasına rağmen bir türlü koltuğunu bırakmayan Kılıçdaroğlu’na karşı parti içerisinden tepkiler büyüyor.

Son olarak protesto amaçlı “Değişim ve Adalet” sloganıyla Bolu’dan Ankara’daki CHP genel merkezine yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hamlesi parti içindeki tansiyonu iyice yükseltti.

Tanju Özcan ile Parti Sözcüsü Faik Öztrak arasında hakarete varan restleşmeler yaşandı.

 

Öztrak, Tanju Özcan’a yüklendi

Özcan’ın yürüyüşü CHP’de paniğe ve kavgalara sebep oldu. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan’ı hedef aldı. Saray, Bolu Belediye Başkanı’nı savunuyor. Aslında bunu yaparak, iplerin kimin elinde olduğunu da açıklıyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Dün baba-oğul videosu çekenler, bugün gırtlak gırtlağa geldi. Bolu’dan Ankara’ya yürüyenler ve ona hakaret edenler… Dün genel başkanınız Ankara’dan İstanbul’a yürüyordu. O zaman yollar yürümekle aşınıyor muydu, şimdi ne oldu” ifadelerini hatırlatan Öztrak, “Saray, Bolu Belediye Başkanı’nı savunuyor. Aslında bunu yaparak, iplerin kimin elinde olduğunu da açıklıyor” iddiasında bulundu.

 

Özcan’dan çok sert cevap geldi: İspat edemezsen dünyanın en namussuz…

Twitter hesabından Öztrak’ı hedef alan Özcan, “İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı @faikoztrak. Ben Atatürk’ün torunuyum, kimse benim boynuma ip geçiremez. Sana 24 saat süre. Sarayla veya RTE ile benim herhangi bir irtibatımı ortaya koyarsan kendimi Kızılay Meydanı’nda yakarım. Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin.” sözleriyle çok ağır ifadeler kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.