Gürsel Tekin’den Ali Babacan’a ‘yazıklar olsun’ tepkisi!

Gürsel Tekin’den Ali Babacan’a ‘yazıklar olsun’ tepkisi!
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-

CHP 27. Dönem Milletvekili Gürsel Tekin, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a sert ifadelerle tepki gösterdi.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden sonra hezimet yaşayan Millet İttifakı, çizdiği birlik-bütünlük imajını seçimin hemen ardından bozarak dağıldı.

Mağlubiyetin üzerinden geçen onca zamana karşın eski ittifak partileri arasındaki kavga bitmedi.

Ali Babacan: Siz hayal mi görüyorsunuz?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, son açıklamasında CHP’yi topa tutmuştu. Babacan, “Özellikle seçim kaybedildikten sonra CHP’yi destekleyen medya, köşe yazarları, yorumcular biz ve diğer partiler için şiddetli bir şekilde ‘CHP bunları niye taşıdı, CHP bunlarla niye beraber oldu, niye bu kadar milletvekili verdi’ dediler. Bu sesi çok çıkanlara soruyorum: CHP’nin kendi başına bugün herhangi bir seçime girip Türkiye genelinde kazanması mümkün mü? Ya siz hayal mi görüyorsunuz? Bu ülke öyle bir ülke mi?” ifadelerini kullanmıştı.

‘Gerçekten yazıklar olsun’

CHP 27. Dönem Milletvekili Gürsel Tekin, Sözcü TV yayınında Babacan’ın sözlerine tepki gösterdi.

Tekin, “Sayın genel başkanımız seçimden hemen sonra bütün saldırılara, eleştirilere, hakaretlere rağmen bir tek siyasi partiyi tartıştırmadı. Yazıklar olsun. Gerçekten yazıklar olsun.” dedi.

Tekin, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kim konuşmuş Sayın Babacan. CHP Genel Başkanından böyle bir laf duydunuz mu? Sayın Davutoğlu? Sayın Akşener? Ya ne bu ya… Ayıp gerçekten ayıp. Bütün içerideki, dışarıdaki gazetecilerin parti içindeki muhaliflerin eleştirisine rağmen sayın genel başkanımız aslanlar gibi 6’lı masaya sahip çıktı. Bu CHP emekçileri sahada, sokakta yemediler yedirmediler size çalıştı. Bu cevabınız kime sayın Babacan? Başarının ortakları çoktur. Başarısızlıkların da mazeretleri o kadar çok ki inanılır gibi değil. Herkesin kendine göre bir gerekçesi var.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.