Abdülkadir Ömür pişman!

Abdülkadir Ömür pişman!
Yayınlama: 11.07.2023
A+
A-

Trabzonspor’un yıldızı Abdülkadir Ömür kampta konuştu. Trabzonspor’da yeni sezona hazırlanan Abdülkadir Ömür, Real Madrid’e imza atan Arda Güler’in transferini değerlendirdi. Eski zöam”Zamanında beni de City istemişti. Böylesi hayırlıymış” dedi.

Yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları hazırlıklarına Slovenya’da devam eden Trabzonspor’un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olmasını değerlendiren Abdülkadir Ömür, “Arda Güler kardeşimiz için çok gururlandık. Lafla bunu söylemek kolaydır ama onu kalben desteklememiz, ona yalnız olmadığını göstermemiz lazım. Çok yetenekli bir kardeşimiz ve inanılmaz bir takıma gitti. Umarım geçiş sürecini en iyi şekilde atlatır ve bizi gururlandırmaya devam eder” ifadelerini kullandı.

 

 ‘’Manchester City’nin teklifi içimde kaldı’’

Başarılı futbolcu, “Nasıl Arda Güler, Real Madrid’e gittiyse zamanında beni de Manchester City istemişti. Manchester City’nin teklifi içimde kalmadı desem yalan olur. Başkanımıza şakayla karışık 26 milyon Euro teklif var bana izin verin gideyim dedim. İzin vermedi. Tekliften 4-5 gün sonra sakatlanmam daha kötü oldu. Böylesi hayırlıymış. Manchester City’ye o dönem gitsem ne olurdu acaba onu merak ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.