Arda Güler Real Madrid’e böyle kazandırdı!

Arda Güler Real Madrid’e böyle kazandırdı!
Yayınlama: 10.02.2024
A+
A-

Real Madrid, Girona maçını farkdı kazanırken, Arda Güler takımına penaltı kazandırdı

Real Madrid, LaLiga’nın 24. haftasında Girona’yı 4-0 mağlup ederek liderliğini perçinledi. Arda Güler’in penaltı kazandırdığı maçta, tıkımın yıldızları Vinicius ve Bellingham oldu.

LaLiga 24. hafta mücadelesinde Girona’yı ağırlayan Real Madrid, şampiyonluk yarışındaki rakibini 4-0 yenerek zirvedeki yerini perçinledi. Milli futbolcumuz  Arda Güler, son dakikalarda takımına penaltı kazandırdı.

LaLiga’da bu sezon başarılarıyla büyük sürprize imza atan,  maçtan önce Real Madrid’in 2 puan gerisinde bulunan Girona, Santiago Bernabeu’da fark yedi. Maç boyunca mahkûm oynayan  Girona, Real Madrid’in baskısına boyun eğdi.

Real Madrid’e galibiyeti getiren golleri Vinicius (6′), Jude Bellingham (35′, 54′) ve Rodrygo (61′) kaydetti. Forvet Joselu, 90+1’de Arda Güler’in kazandırdığı penaltı vuruşunu direğe nişanladı.

Bu sonuçla Real Madrid puanını 61 yaptı ve ikinci sıradaki Girona ile arasındaki farkı 5’e yükseltti. Girona da bu sezonki ikinci yenilgisini tattı.

ARDA GÜLER PENALTI YAPTIRDI

Maça 77. dakikada Vinicius Jr’ın yerine dahil olan Arda Güler, kısa sürede etkili bir oyun sergiledi.  Arda Turan, 90’ncı dakikada aldığı topu, yaklaşık 30 metre sürerek ceza sahasına girdi. Süratli Arda Güler, ancak penaltı ile durdurulabilirken, Joselu Arda’nın Arda Güler’in kazandırdığı penaltıyı kaçırması sosyal medyada gündem oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.