Tarihin korkak katilleri siyonistler

Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

Zalim Zalime sahip çıkarken, biz Mazlumlara hakkıyla sahip çıkamıyoruz. İnsanlık tarihinin ilk katili Kabil’dir.

Kıskançlık ve haset ederek kardeşi Habil’i acımasızca katlettiği günden itibaren Habil’ler ile Kabil’lerin mücadelesi hala kadar devam etmekte.

İnsanlık tarihinden günümüze kadar sayısını bilmediğimiz gelmiş geçmiş, tarihe adını yazdıran katil çocukları var.Bugün de yer yüzünde bozgunculuk ve yaptıkları katliamlar nedeniyle bu devrin Katilleri günümüzdeki siyonist İsrail’dir.
Osmanlının son dönemlerine gittiğimizde de o devrin Katilleri Ermeniler ve 1. Dünya savaşında 2.dünya savaşında insanlığa büyük zararlar verenler hep bu

Zihniyete sahiptir. Haçlı dünyası tarih boyunca insanlığa Müslüman veya Hristiyan ayrımı yapmadan zarar veren katleden Kabil hastalığı ile insanlığın katil çocuklarıdır.

Yakın tarihte Bosna-Hersek katliamı yapanlar yine bu haçlı ve Yahudi Siyonizmin birlikte temsilcileriydiler.
Acımasızca masum sivil insanları katledenler ve onlara sessiz kalanlar hatta açıktan destek verenler geçmişteki Haçlı Seferlerini finansal olarak destekleyen siyon dağının Siyonist Yahudileri bugün on yıllardır kutsal sayılan Mescid-i Aksa’ya küstahça saldırıyor.

Dünyadaki Haçlı ülkeleri zalimlere sahip çıkarken, Müslümanlar mazlumlara hakkıyla sahip çıkamıyor!
Başta Amerika olmak üzere İngiltere, Almanya, Fransa, Bulgaristan, Ukrayna, birçok Avrupa ülkesi katil İsrail’e destek verirken Müslüman Devletler neden mazlum Filistin’e sahip çıkamıyor?

Tarihin her devrinde Savaşları ve Katilleri finansman ile destekleyen Siyonistlere en iyi cevap güç ile olur, Siyonistler laftan değil güçten anlar, Siyonizm karşısında laf değil icraat konuşur. Siyonist teröre dur demek istiyorsak yaptırım uygulamak gerekir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.