Yeniden Refah Osmaniye İl başkanlığına Serkan Yiğit atandı

Yeniden Refah Osmaniye İl başkanlığına Serkan Yiğit atandı
Yayınlama: 14.10.2026
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanlığı görevine Serkan Karayiğit getirildi. Yeni başkan Karayiğit, genel merkezde düzenlenen törenle mazbatasını Genel Başkan Fatih Erbakan’ın elinden alarak resmen göreve başladı.

​Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen mazbata töreniyle, partinin dört farklı il teşkilatında bayrak değişimi yaşandı. Teşkilatlanma ve saha çalışmalarına hız vermeyi hedefleyen partide; Osmaniye, Yozgat, Giresun ve Mardin il başkanlıklarına getirilen yeni isimler genel merkezde gerçekleştirilen programla kamuoyuna duyuruldu.

​OSMANİYE’DE GÖREV KARAYİĞİT’İN

Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanlığı görevine Serkan Karayiğit getirildi. Mazbatasını Genel Başkan Fatih Erbakan’ın elinden alarak resmi olarak görevine başlayan Karayiğit, partinin Osmaniye’deki teşkilatlanma ve saha çalışmalarını daha da ileriye taşımayı hedeflediğini belirtti. Teşkilat mensuplarıyla birlikte Osmaniye halkına ve partinin ilkelerine hizmet etmek için azimle çalışacaklarını vurgulayan Serkan Karayiğit’in, önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu açıklayarak il düzeyindeki yol haritasını paylaşması bekleniyor.

​ÜÇ İLDE YENİ ATAMA

Genel merkezde düzenlenen törende Osmaniye’nin yanı sıra üç ilin daha yeni başkanları belli oldu. Yapılan görevlendirmeler kapsamında Yozgat İl Başkanlığı görevine Muhammed Emin Erbek, Giresun İl Başkanlığına Arif Turan ve Mardin İl Başkanlığına ise Cihangir Karaboğa getirildi. Atamaları gerçekleşen yeni il başkanları da mazbatalarını Genel Başkan Fatih Erbakan’dan alarak illerindeki teşkilatlanma çalışmaları için görevlerine resmen başlamış oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.