Bebek katili İsrail’e ağır darbe! Ebu Ubeyde açıkladı

Bebek katili İsrail’e ağır darbe! Ebu Ubeyde açıkladı
Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yayınlanan ses kaydında 4 günde işgalci İsrail’e ait 62 zırhlı aracın yok edildiğini belirterek, bir binaya saklanan Siyonist askerlere yönelik düzenlenen saldırı sonrası işgalcilerin binayla birlikte imha edildiğini açıkladı.

İşgalci İsrail’in 12 binden fazla Müslümanı katlettiği işgalde ümmetin sözcüsü konumuna gelen Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde, siyonistlerin gerçek ölü sayısını sakladığını, esirlerin İsrail’in umurunda olmadığını söyledi.

İşgalcinin 62 aracı imha edildi

Gazze’deki İsrail askerlerine karşı yapılan savunma operasyonlarında işgalcinin ağır zayiat verdiğini kaydeden Ebu Ubeyde, “Mücahidlerimiz son 4 günde 62 siyonist araca ya kısmen zarar verdi ya da araçları tamamen imha etmeyi ve onları hizmet dışı bırakmayı başardı. Merkava tankları, personel taşıyıcıları ve buldozerlerler Yasin-105 anti tank roketleriyle hedef alındı.” dedi.

Mücahitler saklanan siyonistlerin üstüne binayı yıktı

“Mücahidler, grup veya birey olarak yaya veya binalara saklanan Siyonist işgalcileri patlayıcılar, orta silah ve keskin nişancı silahlarıyla hedef aldı.” diyen Kassam Sözcüsü, “3 gün önce en az 9 siyonist askeri araçlarının dışında öldürüldü. Dün sabah mücahidler, Beyt Lahia’nın kuzeybatısında 2 siyonist zırhlı aracını tanksavar füzeleriyle imha etmeyi başardı. Aynı şekilde dün de mücahidler, Beyt Hanun’da düşman özel kuvvetlerinin saklandığı bir binayı üstlerine yıktı. Anti zırh ve anti personel hedef alınan bina içerisindeki Siyonistlerin hepsi öldürüldü ve yaralandı.” diye konuştu.

‘İşgalci İsrail’in kayıpları açıklanandan kat be kat fazla’

Filistin’deki bütün halkı mücadeleye çağıran Ebu Ubeyde, “Faşist hükümet tarafından kandırılan düşman halkına şunu söylüyoruz; Sahada ölen askerlerinizin er ya da geç haberleri size ulaşacaktır. Kayıplarınız beklediğinizden çok daha fazla.” ifadesinde bulundu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.