Fenerbahçe-Liverpool maçının hakemi belli oldu

Fenerbahçe-Liverpool maçının hakemi belli oldu
Yayınlama: 02.11.2026
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe’nin İngiliz devi Liverpool’u ağırlayacağı kritik mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.45’te başlayacak maçta VAR koltuğunda da Fransız hakemler oturacak.

Kritik maça Fransız hakem

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu Liverpool sınavının hakemi belli oldu. 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.45’te Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmada düdüğü tecrübeli Fransız hakem Clement Turpin çalacak. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yaparken, mücadelenin dördüncü hakemi Jeremy Stinat olacak.

VAR’da da Fransızlar görevde

Kritik Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında da Fransız hakemler görev yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Willy Delajod olurken, Yardımcı Video Yardımcı Hakemi (AVAR) görevini ise Eric Wattellier üstlenecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.