Yeniden Refah Partisi’nden Hodri Meydan!

Yeniden Refah Partisi’nden Hodri Meydan!
Yayınlama: 05.02.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi ile Ak Parti arasındaki “yerel seçimde ittifak”  görüşmelerinden sonuç çıkmaması üzerine, sosyal medya üzerinden “Ekrem İmamoğlu, Yeniden Refah Partisi’ne aday çıkartmaması karşılığında para verdi!” iddiaları ortaya atılmıştı.

İddialara Yeniden Refah Partisi’nden yalanlama geldi:

“Bu iftiraları ortaya atanlar yargıya adalet önünde hesap vereceklerdir!”

MİLLİ GÖRÜŞ TARİHİ BOYUNCA BU TÜRDEN ÇİRKİN İFTİRALARLA ÇOK KARŞILAŞTIK!

MilliNizamCom‘a konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, “Bunlar çok çirkin iddia ve iftiralardır. Milli Görüş tarihi boyunca bu türden çirkin iddia ve iftiralarla çok karşılaştık. Bu ahlâk dışı kara propagandalar hiçbir zaman karşılık bulmamıştır. bulmayacaktır. Milli Görüş’ü daha da güçlendirecektir.” dedi.

Altınöz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kim iddia ediyorsa, çıksın karşıma. Konuşalım, gelsin iddiasını ispat etsin. Edemezse müfteridir. Bizim partimizin yükselişinin önüne geçmek için ortaya atılan çok çirkin iddialardır. Kurulduğumuz günden bugüne kadar teşkilâtımızın, partimize gönül veren cefakâr vatandaşlarımızın dualarıyla, manevi ve maddi destekleriyle ilerledik. Milli Görüş ne zaman şahlanışa geçmişse, bu türden çirkin iddia ve iftiralar olmuştur. İftiralar, sahipleri tarafından farklı amaçlar için ortaya atılsa da, her seferinde Milli Görüş’e güç katmıştır!”

YEREL SEÇİM İTTİFAKI OLSAYDI, BU İDDİALAR HİÇ ORTAYA ATILMAYACAKTI!

“Ak Parti ile yerel seçim  konusundaki görüşmeler devam ederken, bu çirkin iddia ve iftiralar ortada yoktu. İş bu noktaya gelince, görüldüğü gibi böyle bir kampanya başlatıldı. İttifak gerçekleşmiş olsaydı, böyle çirkin iddialar, iftiralar ortaya atılmayacaktı.” diyen Altınöz sözlerini şöyle tamamladı:

“Davamız ve partimiz, şahlanışa geçtiği zamanlarda,  özellikle maddi konularla bizleri bağdaştırmak suretiyle toplum nezdinde oluşan güzel havanın itibar kaybına uğraması için böyle iddialar ortaya atılmıştır. Maddi konular işin içine sokularak,  itibar suikastı yapılmak istenmiştir. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur. Sözkonusu iddia ve iftiraları ortaya atan kişiler, hesaplar adalet önünde hesap vereceklerdir.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.