Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa’da gövde gösterisi

Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa’da gövde gösterisi
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

Yerel seçimlerin adından en çok söz edilen partisi Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa’da düzenlediği miting adeta gövde gösterisine dönüştü. Mitingte konuşan Genel Başkan Erbakan, ‘40 yıl sonra 31 Mart’ta tekrar Büyükşehir Belediye başkan adayımız Mehmet Kasım Gülpınar’ın yönetiminde milli görüş belediyeciliği başlayacak. Bu muazzam manzara Şanlıurfa’ya yakışır. 200 binin üzerinde insanla Şanlıurfa bugün mesajını net bir şekilde veriyor. Bütün engellemelere, ambargolara rağmen, bütün güç ellerinde olmasına rağmen Allah haklının kazanmasını istiyor.” Dedi.

Şanlıurfa 200 bin kişiyle bugün net mesajını verdi

Şanlıurfa’da partisinin düzenlediği mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Kasım Gürpınar ile Şanlıurfa’nın yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşacağını belirterek, “1984’te Şanlıurfa’da milli görüş belediyeciliği ile tanıştı. Şimdi, 40 yıl sonra 31 Mart’ta tekrar Büyükşehir Belediye başkan adayımız Mehmet Kasım Gülpınar’ın yönetiminde milli görüş belediyeciliği başlayacak. Bu muazzam manzara Şanlıurfa’ya yakışır. 200 binin üzerinde insanla Şanlıurfa bugün mesajını net bir şekilde veriyor. Bütün engellemelere, ambargolara rağmen, bütün güç ellerinde olmasına rağmen Allah haklının kazanmasını istiyor. Milletimiz neden Yeniden Refah’a koşuyor? Çünkü bu millet rantçı belediyeden bıktı artık. Değişim istiyor, samimi, dürüst, tevazu sahibi belediye başkanları istiyor. Milletin derdi ile dertleneceğine kendi makam aracı ile dertlenen, millet ile arasına mesafe koymuş belediyeleri istemiyor” ifadelerini kullandı.

‘Yerel seçimlere Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olarak gireceğiz’

Üye sayılarının son 7 ayda iki katına çıkarak 492 bini aştığını, Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçimlere de Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olarak gireceğini kaydeden Erbakan, “Buradan sözlerimize başlarken çok değerli Mehmet Kasım Gülpınar başkanımıza en zor zamanda taşın altına elini koyduğu için, Urfa için, Urfalılar için, mazlumlar ve garipler için, millete hizmet için, vatanına, toprağına hizmet için bu mücadeleye girişmesinden dolayı kendisine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz, Allah kendisinden razı olsun. Tabii ki birbirinden kıymetli ilçe belediye başkan adaylarımız kendilerine de zaferler, başarılar ve hayırlı hizmetler diliyoruz. Çok değerli il başkanımız, Yeniden Refah Partimizin fedakar, cefakar teşkilatları, ilçe başkanlarımız, hanım kollarımız, gençlik kollarımız, bugüne kadar Yeniden Refah Partimizin Şanlıurfa’da yürüyüşünde görev alan, emeği geçen bütün isimsiz kahramanlar, her birine ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Değerli MKYK üyelerimize, genel başkan yardımcılarımıza, çevre illerden koşup gelen çok değerli vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza, basın mensuplarına, güvenlik güçlerine ve ekranları başında bizleri izleyen aziz milletimizin kıymetli evlatlarına selam ediyorum, hürmetle, muhabbetle kendilerini selamlıyorum ve teşekkürler ediyorum. Çok değerli Şanlıurfalılar, çok değerli Milli Görüşçüler, aziz milletimiz Yeniden Refah Partimiz Türkiye’nin her köşesinde büyük bir rüzgarla, adım adım zafere doğru yürüyor. Milletimiz akın akın Yeniden Refah Partimize koşuyor. Bakınız bugün itibariyle üye sayımız 492 bin 840’ta ulaştı. 500 bine geldik dayandık. 6 ayda 260 binden 500 bine veya 7 ayda diyelim. 7 ayın içerisinde neredeyse yüzde 100’lük bir büyüme. Yeniden Refah Partimiz bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir ve inşallah 31 Mart seçimlerinin parlayan yıldızı olacaktır. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde, arkasından 2028’de Milli Görüşü, Yeniden Refahı iktidara taşıyacağız inşallah” diye konuştu.

İktidara Gazze’deki soykırıma karşı somut adımlar atma çağrısı

İktidara Gazze’de soykırım uygulayan İsrail’e yönelik somut adımlar atma çağrısında bulunan Erbakan, ”İsrail’deki büyükelçinin çağırılması ve Kürecik radar üssünün kapatılması gerektiğini” ifade ederek şöyle konuştu:

“İnsani yardımı da mı ulaştıramıyoruz, bu kadar mı aciziz diyorlar. Ben de üzülerek diyorum ki bırakın oradaki kardeşlerimize bir gıda ulaştırmayı, bir yardım ulaştırmayı biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak üzülerek söylüyorum, aylardan beri harıl harıl gemileri İsrail’e göndermeye İsrail’le ticaret yapmaya, ihracat yapmaya maalesef devam ediyor. Gerçekten de çok acı bir durum. Biz söylerken utanıyoruz. Günde 8-10 tane gemi Türkiye limanlarından kalkıp harıl harıl katil siyonist rejime mal taşımaya devam edip gübre, çelik, yedek parça, tekstil, giyim kuşam, dikenli tel, tel örgü, metaller… 7 Ekim’de katliam başladı, 7 Ekim’den bu yana sekiz milyon lira değerinde dikenli tel Türkiye’den İsrail’e gönderildi. Bak mübarek günlerde Ramazan’da İsrail Mescid-i Aksa’nın çevresini dikenli tellerle çevirdi. O çevirdiği dikenli teller Müslümanlar Mescid-i Aksa’ya giremesin diye kullandığı dikenli teller Türkiye’den gitti maalesef. Ya biz altı asır, Gazze’nin, Kudüs’ün, Filistin’in bütün ezilenlerin ve mazlumların hamisi olmuş, dünyaya adaleti dağıtmış, bütün dünyada zulmü ve sömürüyü ortadan kaldırmış Osmanlı’nın torunlarıyız. Bize yakışıyor mu bu manzara Allah aşkına? Yakışmıyor elbette. Bakınız kınamak, lanetlemek milletin işidir. Miting yapmak vatandaşın, STK’ların işidir, muhalefetin işidir. Konuşmak bizim işimiz. İcraat yapmak, adım atmak, yaptırım uygulamak iktidarın işidir. Siz iktidar olarak sadece konuşarak, kınıyarak, lanetleyerek bu vebalden kurtulamazsınız. Çünkü yetki sahibisin. E ne yapacağım; ya en azından şu ihracatı şu ticarete son verin. Şu İsrail’deki büyükelçimizi geri çağırın. Adamlar Ankara’daki büyükelçisini çağırdı, biz İsrail’deki büyükelçimizi çağıramadık. Lahey Adalet Divanı’na Güney Afrika gitti, İsrail’i şikayet etti. Biz gidip şikayet edemedik. Şu Malatya’daki Kürecik radar üstünü kapatın. İsraili, katil siyonistleri İran füzelerine karşı korumak bize mi düştü Allah aşkına? Biz bağımsız bir devlet değil miyiz? Kapatın gitsin şu Kürecik radar üssünü. Bu zulme böyle açıktan fiilen destek veren, resmi olarak, fiili olarak destek veren Amerika’nın İncirlik üssünü kapatın. En azından bu adımları atın. Bunları atmadan konuşarak, lanetleyerek, kınayarak bu vebalden kurtulamazsın.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.