Binandan üzerine taş yağdı! O anlar saniye saniye kaydedildi…

Binandan üzerine taş yağdı! O anlar saniye saniye kaydedildi…
Yayınlama: 19.07.2023
A+
A-

Şişli’den bir bina saçaklarından dökülen taşlar metrelerce yükseklikten bir kadının kafasına düştü. Ölümden kıl payı kurtuluş kameralara yansırken genç kadın olduğu yerde donup kaldı.

İstanbul Şişli’de görenleri hayrete düşüren  bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde bir kadın kaldırımda yürürken binanın saçaklarındaki taşlar bir anda aşağıya düşmeye başladı. İnsanların aktif olarak kullandığı caddede genç kadın büyük bir faciadan şans eseri kurtuldu.

 

Genç kadın yolun ortasında öylece kaldı

Kaldırımda yürürken bir anda metrelerce yüksekten düşen taşların hedefi olan genç kadın olduğu yerde şoka uğrayarak kaldı. Çevredeki vatandaşların korku dolu izlediği anlar güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

 

“Bakım yapılması şart”

Olayı gören Celal Koçak, “Olduğumuz yerde duruyorduk. Şuradan bir kızcağız geçiyordu. Binanın üstünden paket bir taş düştü. Kız tabi şok oldu, biz de olduk. Gözümün önünde olduğu için kız kadar ben de şok oldum. Ondan sonra itfaiyeyi aradık. Belediye ekipleri de şerit çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri merdivenle yukarıdaki parçaları kırdı ve aşağıya düşürdü. Saniyelik bir olaydı, verilmiş sadakası varmış. İki kişi yürüyorlardı, beyefendi çok etkilenmedi ama kızın bir parça önüne bir parça da arkasına düştü. Dondu kaldı, tepki veremedi. Kurtuluş’taki binaların çoğu eski, bakım olması lazım. Biz de artık hasbelkader yürüyoruz. Şu an parçaları aldılar” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.