Çatışmalar 3. gününe girdi! Siyonist İsrail çocukları hedef alıyor…

Çatışmalar 3. gününe girdi! Siyonist İsrail çocukları hedef alıyor…
Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-

Hamas’ın askeri kolu Kassam Tugayları’nın İsrail’e yönelik başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’nun üçüncü gününde başkent Kudüs ve Tel Aviv’de roket uyarısı sirenleri duyulurken, Gazze’den de dumanlar yükseliyor.

İsrail’in başkenti Kudüs ve Tel Aviv’de roket uyarısı sirenleri duyulurken, Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Aşdod ve Aşkelon kentlerine 120 roket atıldığı belirtildi. İsrail’in ise yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği saldırılar sebebiyle Gazze’de dumanlar yükseliyor.

Yahudiler tarihinin kaybını yaşadı!

İsrail, Hamas’ın başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’nda hayatını kaybeden İsrailli sayısı 800’e, yaralıların sayısı ise 2 bin 400’e yükseldiğini açıkladı.

İsrail Enerji Bakanı Israel Katz, Filistin’e giden enerji ve yakıt akışının 2 gün önce kesildiğini belirterek, “İsrail’den Gazze’ye su kaynağının derhal kesilmesi talimatını verdim” dedi.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeida sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava operasyonlarında 4 İsrailli rehinenin öldüğünü söyledi.

Öte yandan İsrail’in saldırılarında 100’ü aşkın çocuk da hayatını kaybetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.