Gece kulübü işletmecisi infaz edildi

Gece kulübü işletmecisi infaz edildi
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Bursa’da gece kulübü işletmecisi olan 43 yaşındaki Bülent Karakuş, otoparkta bulunan aracına gitmek üzereyken, yaklaşan bir otomobilden inen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan önce Karakuş’u darp etti, ardından başından tabanca ile vurdu. Bu şiddet olayı, çevrede bulunan kişiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Merkez Nilüfer ilçesi, Çamlıca Mahallesi, Eğitimciler Caddesi’nde, dün saat 20.45 sularında gece kulübü işletmecisi olduğu öğrenilen Bülent Karakuş, Çamlıca Parkı’nın otopark bölümüne doğru yürürken, yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından önce darbedildi.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Yaşanan arbede sırasında çevredekilerin tepki gösterdiği saldırgan, iddiaya göre tabancanın kabzasıyla Bülent Karakuş’un yüzüne defalarca vurduktan sonra başından ateş ederek olay yerinden otomobille kaçtı. Karakuş, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Karakuş’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

Şüphelinin kaçtığı araç, polis tarafından takibe alındı ve yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta, Misi Mahallesi mevkiinde terk edilmiş halde bulundu. Karakuş’un cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürmekte.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.