Iphone 15 kullananlar dikkat! Apple hata olduğunu kabul etti…

Iphone 15 kullananlar dikkat! Apple hata olduğunu kabul etti…
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Apple, her yeni ürünüyle genellikle büyük ilgi uyandırırken, son çıkardığı iPhone 15 modeli beklenen ilgiyi gösteremedi. Şirket, iPhone 15’in aşırı ısınma sorununu kabul ederek, bu sorunun iOS işletim sistemi kaynaklı olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen iPhone 15 serisi, içinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’ın bulunduğu dört modelle birlikte geldi. Ancak, bu yeni modellerde aşırı ısınma sorunu yaşandığı doğrulandı.

Apple, iPhone 15’teki aşırı ısınma sorununu kabul ederek bu sorunun nedenlerini açıkladı. Şirket, bu problemin asıl olarak ‘iOS 17’ işletim sistemindeki bir hatadan, iPhone 15’e yüklenen mobil uygulamalardaki bir hatadan ve ilk yazılım yükleme işlemi sırasında oluşan ısı etkileşiminden kaynaklandığını belirtti.

Sorunu çözeceklerini açıkladılar

Apple’ın açıklamasına göre, “Bu sorun, gelecekteki bir yazılım güncellemesiyle çözülecektir. Bu sorunu çözmek için çalışmalarımız devam ediyor.” Ayrıca Apple, Instagram, Uber ve ‘Asfalt 9’ gibi üçüncü parti uygulamaların da bu sorundan etkilendiğini ve bu uygulamaları geliştiren şirketlerle iş birliği yaparak sorunu gidermeyi planladığını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.