İstanbul’dan babalarının cenazesine gelen aile, trafik kazasında hayatını kaybetti

İstanbul’dan babalarının cenazesine gelen aile, trafik kazasında hayatını kaybetti
Yayınlama: 18.09.2023
A+
A-

Diyarbakır’da babalarının vefatı üzerine İstanbul’dan gelen Vahide ve Hatice Yavuz kardeşler ile köylerinde ailelerine destek olmak için yanlarına gelen yeğenleri Seydo Süer Dinçer, taziye evinden ayrılırken, karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler. Bu trajik olay aileyi derin bir üzüntüye boğdu.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi kırsal Beşpınar Mahallesi’nde yaşayan Vahide ve Hatice Yavuz kardeşler ile onlara köyde destek vermek amacıyla bulunan yeğenleri Seydo Süer Dinçer, babalarının vefatı nedeniyle İstanbul’dan köylerine gelmişlerdi. Ancak trajik bir kaza, akşam saatlerinde Beşpınar Mahallesi çıkışında gerçekleşti.

Babalarının cenazesi için gelmişlerdi

Beşpınar Mahallesi eski muhtarı Şeyhmus Kaplan’ın vefatı üzerine, İstanbul’da yaşayan kızları Vahide ve Hatice Yavuz, taziye ziyareti için köye gelmişlerdi. İkinci derece akraba olan Yavuz kardeşler ve yanlarında bulunan yeğenleri Seydo Süer Dinçer, taziye evinden ayrıldıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışırken, sürücüsünün ismi belirlenemeyen bir otomobil tarafından çarpıldılar.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalenin ardından 2 kız kardeş ve Dinçer hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü, daha sonra teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.