Kameralar önünde iki kız çocuğunu öldüresiye dövdüler

Kameralar önünde iki kız çocuğunu öldüresiye dövdüler
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

Gaziantep’te iki kız çocuğu, ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından markette acımasızca dövüldü. Bu korkunç olay, marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve saldırı anları saniye saniye görüntülere yansıdı. Kız çocukları, vazo ile kafalarına vurulma, tekme, tokat ve yumruklu şiddete maruz kaldılar.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde, 12 Ağustos’ta Geylani Mahallesi’nde gerçekleşen üzücü bir olayda, 16 yaşındaki Hatice ve 14 yaşındaki Dilara Aslan adlı iki kardeş, ağabeylerinin boşandığı eski eşinin yakınları tarafından markette öldüresiye darp edildi. İddiaya göre, kızlar market alışverişi için içeri girdiklerinde, eski eşin akrabaları tarafından takip edildi ve market içinde saldırıya uğradılar. Marketten kaçmaya çalıştılar, ancak takipçileri tarafından saldırıya uğradılar.

Bu korkunç saldırının tüm detayları marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kızlar, vazo ile kafalarına vuruldu, tekme, tokat ve yumruklarla darp edildi.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar müdahale etti ve kızları saldırganların elinden kurtardılar. İki kız çocuğu, hastaneye kaldırıldı ve iki gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördüler. Bu üzücü olayın ardından kızların ağabeyi, saldırganların serbest bırakılmasına büyük bir öfkeyle tepki gösterdi.

Acımasızca saldırdılar

Olayı anlatan Hasan Aslan, şunları belirtti: “Markette bir kişi kız kardeşlerimin kaçmasını engelliyor, diğerleri de vazoyla kardeşimin kafasına ölümüne vuruyor. Diğeri de tekme ile karınlarına vuruyor ve çevredekiler ayırıyor. Markette değil de dışarıda bir yerde yakalasalardı öldürebilirlerdi. Bizim için ise ’Hepinizi öldüreceğim’ diyorlarmış. Kardeşlerim dışarı çıkamıyorlar, ben onları okula götürüp getiriyorum. Bir kardeşim ise korkudan okula gitmiyor. Adalet istiyoruz, bunlar yakalanıp adaletin karşısına çıksın. ’Kimse bizi içeriye atamaz. Bizim dayılarımız hakim, savcı, adalet biziz’ diyorlar.”

“Ben adalet istiyorum.”

Hatice Aslan ise yaşadıklarını gözyaşları içinde şu şekilde ifade etti: “Ben ve kardeşim alışveriş yapmaya markete gittik. Kardeşim kasadayken ben dışarı çıktım. Dışarıda onları gördüm. Ben de kardeşimin yanına içeri girdim ve ’Ağabey bizi öldürecekler, kurtarın’ dedim. Arka kapıdan kaçacakken biri yanıma gelerek bana saldırdı. Sonra giriş ve çıkış kapısını tutanlar da geldi. Orada çalışanlar olmasa şu an ben hayatta olmayabilirdim. Kardeşime vazoyla vurdular, beni ise saçımı tutarak darp ettiler ve ’Sizi öldüreceğim’ dediler. Olay sonrası 2 gün yoğun bakımda yattım, 2 gün ise serviste yattım. Çok korktum ve yanımda annemi istedim. Onlar şu an serbestler. Ben adalet istiyorum. Benim can güvenliğim yok. Ben dışarı tek başıma çıkamıyorum.”

Aile serbest bırakılmalarına öfkeli olduklarını belirtti

Olay sonrası psikolojik sorunlar yaşayan iki kız çocuğu, yaşadıkları travma sonucu zor anlar geçiriyorlar. Bu olaya isyan eden kız çocuklarının annesi Yıldız ve ağabeyleri Hasan Aslan, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen saldırı görüntülerine rağmen, saldırganların serbest bırakılmasına ve hala kendilerini tehdit etmelerine öfkeli olduklarını belirtti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.