Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve 10 GB internet: İşte detaylar…

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve 10 GB internet: İşte detaylar…
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve öğrencilere vergisiz cep telefonlarına ilişkin düzenlemelerin son aşamaya geldiğini ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu, gençlerin beklediği vergisiz cep telefonu ve bilgisayar düzenlemesinin yakın zamanda tamamlanacağını da açıkladı. Bu düzenlemenin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü belirten Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın da çalışmaya destek verdiğini söyledi.

Uraloğlu, “Zannediyorum ki bu çalışma yakın bir zamanda tamamlanır, yıl sonuna kadar kamuoyuna duyurulur ve uygulamaya başlanır.” şeklinde konuştu.

Öğrencilere vergisiz cep telefonu müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, öğrencilere vergisiz cep telefonu sağlanması ve 10 GB internet hakkı verilmesi konusunda önemli bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, bu konunun üniversite öğrencilerini hedeflediğini ve detayları üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, vergisiz cep telefonu ve bilgisayar konusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın çalışmalarını yürüttüğünü ve bu çalışmanın yakın bir zamanda tamamlanarak kamuoyuna duyurulacağını açıkladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.