Ormanı yakan zanlı suda boğulurken yakalandı!

Ormanı yakan zanlı suda boğulurken yakalandı!
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-

Bodrum’da makilik alanı ateşe verdikten sonra denize kaçan V.İ., boğulmak üzereyken bölgeden geçen teknedekiler tarafından kurtarıldı. Teknedekilerin zanlıyı polise teslim etmesinin ardından zanlı emniyete götürüldü.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki makili alanda yangın çıkarttığı iddia edilen şüpheli, deniz üzerinden yüzerek kaçmak istedi. Su içinde çırpınan zanlıyı boğulmaktan teknedekiler kurtardı.

Bodrum, İçmeler mevkisinde kurduğu çadırda ailesi ile tatil yapan V.İ, aile içi kavga sebebi olarak kıyıda yangın çıkardı.

Ormanı yaktıktan sonra çevredekilerden tepki alan zanlı denize atlayarak açığa doğru yüzdü. Yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Suda çırpınarak hayatta kalmaya çalışan şüphelinin imdadına olay yerine yakın olan bir tekne koştu. Denize bot atarak zanlıyı kurtaran teknedekiler zanlıyı polis ekiplerine teslim etti.

 

Ailevi sorunlar nedeniyle yangın çıkarmış

Şüphelinin, ifadesinde “ailevi sorunlar yaşadığını, bu nedenle kendini, kıyıya kurduğu çadırla birlikte yakmaya çalıştığını, daha sonra da kendini denizde boğmaya çalıştığını, ancak çevredekilerin kurtardıklarını” belirttiği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.