Tam 1503 gündür bekliyorlar!

Tam 1503 gündür bekliyorlar!
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

Terör örgütü PKK’nın kandırarak dağa kaçırdığı gençlerin anneleri, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın önünde nöbete devam ediyorlar. Evladı için mücadele eden Fadime Aksu: “10 senedir çocuğumdan herhangi bir haber alamıyorum” dedi.

 

Terör örgütü PKK, silahlı güç olarak yetiştirmek ve kahraman askerlerimizin üstüne göndermek üzere gençleri kandırarak dağa kaçırıyor. Evlatlarının PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını öne süren ailelerin evlat mücadelesi aralıksız sürüyor.

3 Eylül 2019’dan beri bölücü terör örgütünün kandırdığı evlatlarını kurtarmak için oturma eylem yapan ailelerin evlat nöbeti 1503 gündür devam ediyor.

Evladı Eren ile 10 senedir iletişimi olmadığını söyleyen ve terör örgütü mensuplarınca kandırıldığını iddia eden anne Fadime Aksu, evladına hem annelik hem babalık yaptığını ifade etti.

Anne Aksu evladı Eren’e ‘teslim ol’ çağrısından bulundu. Kocaeli’den gelip Diyarbakır’da eylem yapan acılı anne “Kocaeli’den oğlum Eren için Diyarbakır’a gelerek oturma eylemimi sürdürüyorum. 10 senedir çocuğumdan herhangi bir haber alamıyorum. Evladım için gitmediğim kapı kalmadı. Eren’in ne ölüsü ne de dirisinden haberim yok. Oğlum, ne olursun sesimi duy. Oğlum seni hiç unutmadım, unutmayacağım. Ben çocuklarıma hem anne hem baba oldum. Oğlum, askerimiz ve polisimizi gördüğün yerde teslim ol” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.