Vücuduna binlerce arı aldı kameralara poz verdi!

Vücuduna binlerce arı aldı kameralara poz verdi!
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

Karslı arıcı yaptıklarıyla görenleri hayrete düşürdü. Vücuduna aldığı binlerce arı ile poz veren arıcı Kafkas dans vigürleri ile o anları kameralara kaydetti.

Kars’ta yaşayan Yücel Üzeyir, diğer adıyla “Arılara fısıldayan adam” yaptığı tehlikeli işle görenleri kendisine hayran bıraktı. Vücuduna aldığı binlerce arı ile dans eden çılgın arıcı yaptığı tehlikeli hareketlerle ilgili, “Çok güzel bir duygu ve aynı zamanda tehlikelidir” ifadelerini kullandı.

Kars’ın Susuz ilçesinde Kafkas ırkı arılarıyla organik bal üreticiliği yapan Yücel Üzeyir, binlerce arıyı vücuduna alarak onlarla poz verdi. O anları ise cep telefonuyla kaydetti.

“Tabi bunu herkesin yapmasını tavsiye etmem”

Koruyucu kıyafeti giymeden arıları vücuduna alan Yücel Üzeyir, “Kafkas arısı dünyanın 4 ırkından 1 tanesidir. Özelliği ise dilinin uzun olması, çiçeklerin derinliğinden balı almasıyla ortaya koyuyor. Kafkas arısı aynı zamanda çok uysaldır. Şu anda yaşadığım atmosfer inanılmazdır. Arının merkezi içerisinde olduğum için tamamen arıların çıkardığı melodi sesini duyuyorum. Ve o merkezin içerisindeki sıcaklık tamamen serinliğe dönüştü. Çok güzel bir duygu ve aynı zamanda tehlikelidir. Tabi bunu herkesin yapmasını tavsiye etmem” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.