CHP İstanbul İl Kongre’sinde Kılıçdaroğlu’na mesaj gibi sonuç!

CHP İstanbul İl Kongre’sinde Kılıçdaroğlu’na mesaj gibi sonuç!
Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi’nde saat 08.00 itibarıyla gerçekleştirildi. Yarışı kazanan isim, ‘değişim’ akımının desteklediği aday Özgür Çelik oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul İl Başkanı’nın ve 196 kurultay delegesinin belirlendiği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi’nde saat 08.00 itibarıyla başladı.  Olaylı geçen Kongrede, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ve eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İl Başkanlığı için yarıştı. Yenilikçilerin adayı Özgür Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu ve destekçilerine rağmen  Seçimin resmi sonuçlarına göre, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nı Özgür Çelik kazandı.

Kılıçdaroğlu tebrik mesajı yayımlamadı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sonuca ilişkin tebrik mesajı yayımlamaması dikkat çekti. Özgür Çelik’e bu konuda yöneltilen bir soruya yanıt olarak, “Diğer illerle ilgili de tweet atmadığını biliyorum. Bugün telefonda görüşürüz diye tahmin ediyorum.” şeklinde cevap verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.