Kemal Kılıçdaroğlu’na eski ortaklarından zehir zemberek Ümit Özdağ tepkisi!

Kemal Kılıçdaroğlu’na eski ortaklarından zehir zemberek Ümit Özdağ tepkisi!
Yayınlama: 22.07.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile gizli pazarlık yaptıklarını itiraf etmesine, eski ortaklarından sert tepki geldi.

Milli Nizam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV canlı yayınında, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile gizli pazarlık yaptıklarını doğruladı.

Kılıçdaroğlu, “Özdağ ile aranızda bakanlıklar ile MİT Başkanlığı’nı içeren gizli bir protokol var mıydı?” sorusuna, “Evet vardı.” diye cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, Faik Öztrak da dahil olmak üzere bu anlaşmadan kimsenin haberinin olmadığını itiraf etti.

Zehir zemberek tepkiler!

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Kılıçdaroğlu’na çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

“Sayın Kılıçdaroğlu, bu açıklamasıyla ne kadar güvenilmez bir siyasetçi olduğunu ortaya koymuyor mu? Bu kadar güvenilmez bir profil ile ülke nasıl yönetilecekti?” diye soran Özcan, “O yüzden de açıkçası bugün bu duruma baktığımda yani üzülerek söylüyorum ama iyi ki olmamış diyorum. Belki de ben o kabinede yer alacak isimlerden biriydim ona rağmen söylüyorum bunu.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin de şöyle konuştu:

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, Sayın Özdağ ile yapılacak görüşmelerle alakalı Sayın Kılıçdaroğlu tarafından bilgilendirildi. Ama başından itibaren hep şunu söylüyoruz; bu ilişkide, özellikle Ümit Özdağ ile yapılan görüşmelerde, DEVA Partisi olarak rızamızın olmadığını, sayın Ümit Özdağ’ın tutum ve davranışlarını benimsemediğimizi ve DEVA Partisi’nin parti programına ve özellikle seçimdeki ortak mutabakat metni hilafına atılacak bir adıma karşı da her zaman karşı duracağımızı ifade ettik.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.