Özgür Özel’den seçmeni din ile kandırma hamlesi!

Özgür Özel’den seçmeni din ile kandırma hamlesi!
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Genel)Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özgür Özel,  muhafazakar halkı din ile kandırmak umuduyla inançlarla herhangi bir sorununun olmadığını ve CHP üyelerinin de birçoğunun hacı torunu olduğunu belirtti.

Seçim yenilgisinin ardından, Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifasız yoluna devam kararı alması, parti içinde tepkilere neden oldu.

Bu değişim süreci sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da tekrar aday olmaya karar verirken, değişimi savunanlar arasında Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı genel başkanlık için aday olan isim ise Özgür Özel oldu.

Özgür Özel, adaylığını açıklar açıklamaz, il kongreleri ve televizyon programlarına katılmaya başladı.

FOX TV’deki Çalar Saat programına katılan Özel, genel başkan seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı.

Özel, toplumsal kutuplaşmalara ideolojik veya inanç temelinde izin verilmeyeceğini vurgulayarak, CHP üyelerinin de birçoğunun muhafazakar ailelerden geldiğini belirtti.

Hacı torunuyum güzellemesi

“Kendimize bakalım, sakalı belinde hacı amcalar var. Almanya’dan geliyorlar ve muhafazakar partilere oy veriyorlar. Almanya’ya döndüklerinde ise en kötü ihtimalle sosyal demokratlara, hatta yeşil partilere oy veriyorlar. Neden? Çünkü bu partiler onların haklarını savunuyor. Bizim burada, hangi ideolojiye, görüşe veya inanca sahip olursa olsun herkesin aynı şekilde değerli olduğunu anlamamız gerekiyor. Bizim inançlarımız farklı olabilir, ama sonuçta hepimiz aynı milletin evlatlarıyız. CHP’li birçok insanın ailesinde hacı olanlar, namaz kılanlar veya farklı inançlara sahip olanlar var. Hepimiz kendi kimliğimizle var olmalıyız.”  açıklamasında bulunan Özel’in peygamber soyundan geldiğini iddia ederek oy devşirmeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı siyaseti izlemesi CHP’nin ne kadar değişebileceğine dair şüphelere neden oldu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.