Şok karar! Ligler süresiz olarak ertelendi

Şok karar! Ligler süresiz olarak ertelendi
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

Futbolda şok karar! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’i yumruklamasından sonra TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi lig maçlarının süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Yere düşen Halil Umut Meler’in yüzüne tekme attı. Saldırının ardından hakem Halil Umut Meler’in sol gözü şişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, saldırının ardından yaptığı açıklamada lig maçlarının süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Büyükekşi, “TFF olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik ve tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Artık yeter diyoruz.” dedi.

 

Yeniden Refah lideri Erbakan saldırı ile ilgili kritik çağrı

Kamuoyunda tepki çeken olay sonrası pek çok siyasi de saldırıyı kınarken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan de olayın üzücü olduğunu belirterek şunları paylaştı:

“Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki maç sonrasında yaşanan talihsiz olay, son derece üzücüdür.

Futbol, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, gençlerimizi spora ve sağlıklı yaşama teşvik eden bir araç olmalıdır.

Bu vesileyle hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve saldırıyı gerçekleştirenlerle ilgili hukuki sürecin sağlıklı şekilde yürütülmesini diliyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.