Yeniden Refah Partisi gündemin birinci maddesi!

Yeniden Refah Partisi gündemin birinci maddesi!
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

Bütün haber kanalları ve bütün gazetelerin politika sayfaları Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçimlere etkisini tartışıyor. Gündemde hep Yeniden Refah Partisi’nin muhtemel oy oranları var.

İktidara yakın ve uzak medya organlarının kurulduğu andan itibaren uzun süre görmezden gelmeye çalıştıkları, birçok anket şirketinin ısrarla yüzdelik dilimlerin dışında “diğer” kategorisinde değerlendirdikleri Yeniden Refah Partisi, “derin millet” ile yaptığı ittifakla bütün barajları aştı.

Kuruluşundan kısa bir süre sonra üye sayısında dikkat çekici tırmanış meydana gelen Yeniden Refah Partisi, bugün yarım milyon üyeye doğru hızla gidiyor.

SİYASİ GÖZLEMCİLER: ALTERNATİF İHTİYACI HAD SAFHADAYKEN YENİDEN REFAH PARTİSİ GELDİ

Yeniden Refah Partisi - Vikipedi

 

Siyasi gözlemciler, Yeniden Refah Partisi’nin kısa süre içinde ülke gündeminde, kendisinden çok önce kurulan ve çok büyük kaynakları harcayan partilerden çok daha fazla yer bulmasının, siyasi tartışma programlarının önde gelen gündem maddelerinden biri hale gelmesinin sebeplerini sıralarken, mevcutlardan bıkkınlık unsuruna mutlaka yer veriyorlar.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun süre evvel, “metal yorgunluğu”ndan şikayet ettiğini, bu sorunun iktidar partisinin her kademesinde artarak devam ettiğini vurgulayan siyasi gözlemciler, alternatif olarak ortaya çıkma iddiasındaki “6’lı masa’ partilerinin döküldüğünü, masaya dışarıdan destek veren HDP-DEM siyasetinin derin meşruiyet sıkıntısının olduğunu vurgulayan siyasi gözlemciler, özetle şunları söylüyorlar:

“Bu durumda, vatandaş başka partilere bakıyor. Orada da, o partilerin geçmişlerini değerlendiriyor. Milli Görüş geleneğinin temsilcisi olduğunu  hızla artan üye sayısıyla, aldığı oy oranıyla, ilk seçimde Meclis’e girmeyi başarmasıyla ve ülke gündemine yerleşmesiyle ispatlayan Yeniden Refah Partisi, bundan sonra gündem belirlemeye devam edecektir. Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın liderliğinde hem merkezi iktidarda hem de yerel iktidarda ortaya konulan üstün performansın desteklediği parti, bugün için Yeniden Refah Partisi’dir! Fatih Erbakan da ağırlığı her geçen gün artan bir Lider olarak, 2028’de Cumhurbaşkanı olmasına en fazla ihtimal verilenler arasına girmeyi başarmıştır.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.